Reactie plaatsen

Reacties

Helga
5 maanden geleden

Onze 2 jongens hebben via (basis)school kennis kunnen maken met meditatie. Janine doet dit op een hele leuke en creatieve manier passend bij de leeftijd. Ze hebben de lessen erg leuk gevonden en dat bleek ook wel uit de mooie passende creaties die mee naar huis werden genomen. Dank je wel!

Peter
7 maanden geleden

Er was voor onze zoon geen directe aanleiding om mee te doen met kindmeditatie op school, maar het was voor hem een mooie kennismaking met meditatie. Hij werd door de lessen erg enthousiast. Een mooie aanvulling op het standaard lesprogramma!

Jannet De Vries
8 maanden geleden

Onze dochter heeft kind meditatie op school gehad
Ze is een drukke damen en huilde om alles. En na de kind meditatie is dat een stuk minder geworden. Ook door het potje met water en glittertjes die zo mogen maken door dat potje voelde ze zich sterk en gebruikte ze als ze boos werd dan schudde ze het potje en keek naar de glitters en werd ze wat rustiger of als ze verdrietig was of bang kwam het potje tevoorschijn en nam ze het mee naar bed. En Janine doet het zo lief en rustig ze voelt het goed aan.

Linda
8 maanden geleden

Mijn zoon heeft vanuit school op spelende wijs kind meditatie gehad, dit omdat hij best wel wat voor de kiezen gehad heeft, dit heeft hem enorm geholpen om de rust in zichzelf terug te krijgen!

Ik ben enorm blij met de lessen die hij gekregen heeft! Ik beveel het iedereen aan!