Behandeling en tarieven

 

 

De Reiki behandeling

Bij een Reiki behandeling lig je ontspannen op de behandeltafel, in voor jou makkelijk zittende kleding. De sessie duurt ongeveer een uur. Tijdens de sessie leg ik beide handen op diverse plekken van het lichaam en raak je daarbij zachtjes aan. Mocht je moeite hebben met liggen dan is er ook een mogelijkheid voor een stoelbehandeling.

 

Vooraf aan de sessie en na de sessie is er ruimte voor een gesprek. Verder hoef je niets te doen; openstaan voor de ervaring is voldoende. Na de sessie is het een aanrader om water te drinken, dit omdat het helpt de losgekomen afvalstoffen uit je lichaam te verwijderen.

 

Reiki bestaat doorgaans uit meerdere behandelingen. De meest effectieve manier om Reiki goed zijn werk te laten doen, is om in de eerste week te beginnen met 3 of 4 behandelingen op opeenvolgende dagen. De week erop 3 behandelingen en daarna afbouwen naar 2 en 1 keer per week voor zolang je het nodig hebt.  Het is een advies en je mag natuurlijk zelf aangeven waar jouw behoefte ligt. Tijdens een intake wordt dit besproken.


Tarieven

Er zijn meerdere soorten Reiki behandelingen bij Praktijk Jollena. Een volledige Reiki behandeling (60-75 minuten) of wanneer liggen niet lukt, een volledige stoelbehandeling. Prijzen zijn inclusief intakegesprek.

  • Losse Reiki behandelingen € 60,00.
  • Korte stoelbehandeling 20-30 minuten € 35,00.
  • Pakketprijs voor 3 behandelingen € 170,00 
  • Pakketprijs voor 6 behandelingen € 340,00 
  • Pakketprijs voor 10 behandelingen € 550,00

 

 

Betalingen

na de sessie ontvang je een betaalverzoek of factuur. Graag het bedrag binnen 7 dagen betalen. 

Mijn praktijk is geregistreerd bij CAT en aangesloten bij een erkende geschilleninstantie. 

 

 

Annulering 

Een afspraak annuleren? Dat kan, doe dit uiterlijk 24 uur van tevoren per mail of via whatsapp zodat we de afspraak kunnen verzetten, anders moet ik de gereserveerde tijd in rekening brengen.

(wij kunnen de algemene voorwaarde toe sturen) 

Aanmelden kan via het e-mailadres info@jollena.nl

 

vergoeding

Als erkend therapeut bij beroepsorganisatie CAT-complementair aanvullende therapeuten,  komen diensten van Praktijk Jollena in aanmerking voor vergoeding bij een aantal zorgverzekeraars. Het is altijd verstandig om bij je eigen zorgverzekeraar na te vragen wat ze vergoeden.  Holistische therapie valt onder lichaamsgerichte therapie en/of energetische therapie.

CAT therapeut nummer 87832022-11-05