Reconnective Healing

 

 

Ik geef Reconnective Healing Sessies.

Reconnective Healing is vaak een levensveranderende ervaring, waarbij nieuwe frequenties gebruikt worden die kunnen helen op lichamelijk, geestelijk, emotioneel, spiritueel of elk ander niveau.

Reconnective Healing onderscheidt zich heel duidelijk van Reiki, Johrei, Jin Shin, Qi Gong of Prana Healing en reikt voorbij iedere techniek die je ooit tegengekomen bent.

De effectiviteit van Reconnective Healing is duidelijk aangetoond door de praktijkervaringen, maar ook in wetenschappelijke laboratoria.

Deze sessies zijn zeer weldadig en geven een diepe ontspanning met een langdurig anti-stress effect. Lichamelijke klachten verminderen en verdwijnen zelfs. Een healing sessie is voor iedereen goed.

De sessie wordt over het algemeen als heel prettig ervaren. Vooral de ervaren ontspanning wordt zeer gewaardeerd. Mensen voelen zich door de sessies vaak energieker, rustiger, prettiger en slapen dikwijls beter ongeacht de klacht waarmee ze gekomen zijn.

Een healingsessie is een holistische totaalbehandeling waarbij de cliënt in zijn geheel centraal staat en niet enkel een lichaamsdeel. Holistisch wil zeggen dat de problematiek en vraagstukken vanuit het geheel bekeken worden: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Reconnective Healing brengt een verbinding tot stand tussen de energiebanen van ons diepste wezen en die van de aarde en het universum. 

De frequenties, die zeer duidelijk waarneembaar zijn, worden aan het begin van de sessie geïnitieerd door de Reconnective Healing Practitioner en blijven tot lang na de sessie in jou doorwerken. Door deelname aan deze sessies word je herinnerd aan je eigen volmaaktheid, je eigen blauwdruk van gezond en heel zijn. Vanuit een intens gevoel van één zijn met het universum zul je blijvend veranderen.

Je hebt contact gemaakt met de evolutie en vanuit die evolutie zul je genezen, soms in 1 seconde en vaak zul je ervaren dat je de dagen en weken daarna weer een stap maakt.

Bij het gebruik van de frequenties voor Reconnective Healing bestaat geen techniek, geen patroon, geen talismannen, geen onnodige bescherming. Tijdens een sessie wisselen wij samen de frequenties uit met het universum. Zonder te sturen, zonder verlangen, zonder angst maar in de zekerheid dat het universum veel beter weet wat goed voor ons is dan wijzelf. Laat al je wensen los, vul niets in. Het enige wat jij en ik hoeven te doen is aanwezig zijn en ervaren wat deze frequenties voor ons doen!

Wat kun je merken tijdens de sessie?

  • Je kunt tintelingen gaan voelen meestal in de voeten en/of handen
  • Je ogen kunnen snel gaan bewegen (rapid eye-movement)
  • Je kunt warmte ervaren, het meest op de behandelde plaats, maar ook zeker door het gehele lichaam
  • Je kunt koude ervaren op dezelfde plaatsen
  • Je kunt spontane spierreacties ervaren (trillen, niet stil kunnen zitten, schokjes)
  • Je kunt rust en diepe ontspanning ervaren

Het kan echter ook zijn dat je helemaal niets ervaart. Je ervaringen tijdens de sessie zeggen niets over het effect van de healing.

Wat kun je merken na de healingsessie?

Na de behandeling gaat de energie samen met je zelfgenezend vermogen aan het werk en kun je allerlei reacties verwachten. Elke reactie/ verandering is een positief teken. Het teken dat de energie inwerkt op je lichaam, je emoties en je geest.

 

 


 

Tarieven

Reconnective Healing EUR 60,00 per sessie

Betalingen

na de sessie ontvang je een betaalverzoek of factuur. Graag het bedrag binnen 7 dagen betalen. 

Mijn praktijk is geregistreerd bij CAT en aangesloten bij een erkende geschilleninstantie. 

 

 

Annulering 

Een afspraak annuleren? Dat kan, doe dit uiterlijk 24 uur van tevoren per mail of via whatsapp zodat we de afspraak kunnen verzetten, anders moet ik de gereserveerde tijd in rekening brengen.

(wij kunnen de algemene voorwaarde toe sturen) 

Aanmelden kan via het e-mailadres info@jollena.nl

 

vergoeding

Als erkend therapeut bij beroepsorganisatie CAT-complementair aanvullende therapeuten,  komen diensten van Praktijk Jollena in aanmerking voor vergoeding bij een aantal zorgverzekeraars. Het is altijd verstandig om bij je eigen zorgverzekeraar na te vragen wat ze vergoeden.  Holistische therapie valt onder lichaamsgerichte therapie en/of energetische therapie.

CAT therapeut nummer 87832022-11-05