Healing

 

Een healing werkt gezondheidsbevorderend. Je kunt last hebben van lichamelijke klachten, maar ook van geestelijke klachten. In beide situaties kan een healing je helpen.

In hoofdlijnen komt het er op neer dat door middel van een healing je energie weer soepel en in balans door je lichaam gaat stromen. Waar te weinig energie is, wordt deze toegevoegd. En waar een teveel aan energie is, zal deze worden verminderd. Ik maak gebruik van  reconnective healing.

Als je last hebt van spanning, pijn of blokkades, kun je een behanding aanvragen die uit Healing bestaat.

Bij een Healing kun je je kleding aanhouden. Tijdens Healing voel ik met mijn handen hoe je gezondheidssituatie is en laat energie weer stromen en voer spanning af. Je energiesysteem en je aura worden schoongemaakt en in balans gebracht.

Ik gebruik een krachtige trancehealing die alle vormen van healing omvat. Ik werk hierbij nauw samen met de spirituele wereld en stem de healing af op wat jij nodig hebt. Een healing werkt ontspannend, pijnverlichtend en helend. Soms kunnen er emoties vrijkomen, die getransformeerd mogen worden naar nieuwe energie, waardoor je beter in je vel komt.