Werkwijze

 

Een energetische behandeling werkt met neutrale energie. Terwijl het kind op een behandeltafel ligt of op een stoel zit, wordt door middel van handoplegging of strijkende bewegingen langs het lichaam deze energie overgebracht. Dit wordt ook wel magnetiseren genoemd.

Door het overbrengen van de energie wordt het zelf genezend vermogen van het lichaam geactiveerd. Deze helende energie is op het kind persoonlijk afgestemd en gaat naar die plaatsen die geblokkeerd zijn en heft deze blokkades op. Hierdoor kan de levensenergie weer vrij stromen in het lichaam. 

 

Het kind kan de werking van de energie voelen als warmte, koude, trillingen, moeheid, zwaarte, borrelen van de darmen, ontspanning of een loom gevoel.

Een oud Tibetaans gezegde luidt: " Eén behandeling is geen behandeling". Het lichaam heeft meerdere behandelingen nodig om de energie langer, en op den duur uit zichzelf, vast te kunnen houden.

Deze behandeling wordt op een speelse wijze, passend bij het kind, uitgevoerd. 

 

Een energetische behandeling kan als aanvullende interventie worden ingezet om het coaching proces te ondersteunen en vlotter te laten verlopen. 

Ook ouders kunnen een afspraak maken voor een energetische behandeling. Als ouders zich niet lekker in hun vel voelen, kunnen een aantal behandelingen meer ruimte geven om open te staan voor nieuwe inzichten.

 

Wat is energetisch werk?

 

Wanneer je niet lekker in je vel zit, last hebt van (heftige) emoties, terugkerende nare gedachten of fysieke klachten, dan betekent dit dat er ergens in jouw systeem iets uit balans is. Vanuit de holistische visie bekeken, bestaan wij uit meerdere energielagen. Fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel. Als er ergens in deze energielagen iets verstoord is, werkt dit door in de andere lagen waardoor er klachten ontstaan. Door enkel op het gedrag of de kwaal in te zoomen, wordt een behandeling symptoombestrijding. Voor mij is het zo belangrijk om naar de kern te gaan, naar de laag achter de klacht, naar jou of jouw kind als totaal en uniek wezen. Dit doe ik door me af te stemmen op jou of het kind (of het gezin), mee te voelen en mee te bewegen. Ik werk met wat zich aandient en dat is altijd kloppend voor het moment. Hierbij pas ik verschillende energetische tools toe.

Bijvoorbeeld d.m.v. oefeningen, meditatie, helen in het verleden, afstemmen op je innerlijk kind, lichaam of ratio, intenties plaatsen, energetische gesprekken voeren d.m.v. afstemmen en het werken met de kracht van creëren.

 

Energetisch werk; wat levert het op?

 

Door naar alle lagen van het energieveld te kijken en verstoringen op te sporen, komt de diepere laag van het probleem naar boven. Het herstel vindt plaats op alle lagen. Hierdoor wordt de verbinding met de kern, het authentieke zelf weer geheeld en hersteld. Hierdoor voel jij of je kind weer geaard en kun je weer leven vanuit kracht en vertrouwen.

 

 


 

Tarieven

 

Standaard pakket (afstemming, intake en 6 sessies) €360,-

 

Liever alleen afzonderlijke onderdelen:

 

Intakegesprek € 40,-

Losse sessie (1 uur) € 65,-

Losse sessie  (30min) €40,-

 

Betalingen

na de sessie ontvang je een betaalverzoek of factuur. Graag het bedrag binnen 7 dagen betalen. 

Mijn praktijk is geregistreerd bij CAT en aangesloten bij een erkende geschilleninstantie. 

 

 

Annulering 

Een afspraak annuleren? Dat kan, doe dit uiterlijk 24 uur van tevoren per mail of via whatsapp zodat we de afspraak kunnen verzetten, anders moet ik de gereserveerde tijd in rekening brengen.

(wij kunnen de algemene voorwaarde toe sturen) 

Aanmelden kan via het e-mailadres info@jollena.nl

 

vergoeding

Als erkend therapeut bij beroepsorganisatie CAT-complementair aanvullende therapeuten,  komen diensten van Praktijk Jollena in aanmerking voor vergoeding bij een aantal zorgverzekeraars. Het is altijd verstandig om bij je eigen zorgverzekeraar na te vragen wat ze vergoeden.  Holistische therapie valt onder lichaamsgerichte therapie en/of energetische therapie.

CAT therapeut nummer 87832022-11-05

 

 

 

 

Adres: Ringbaan Zuid 8  -117   

6905 DB Zevenaar   

Tel: 06-41427024                                 

Email: info@jollena.nl                    

Kvk:87389592

'Als we nou alle kinderen in een hartje stoppen in plaats van in een hokje...